Precision ligger i hjärtat av Revel by Harman produktion av ljudsystem. Revel Loudspeakers skapades med det syfte att komplettera det dominerande varumärket Mark Levinson, men med Harmans kapacitet i ryggen, eskalerade företagets utveckling.

Musical precision kombinerat med estetisk elegans har lett Revel att leverera ett stenigt och brett stereoperspektiv, och kallas för en av världens bästa högtalare.

Över 30 års ljudinnovation fortsätter Morel att bryta ny mark i ljud.
Fortplantning. Ledande pressföreningar och media har erkänt Morels teknologiledande och design innovation,
inklusive många utmärkelser för hem och mobila ljudsystem.

Varje Morel produkt monteras för hand och testas i stor utsträckning för att säkerställa att den uppfyller högsta standard.

Sonos är det trådlösa hemmaljudsystemet som fyller alla dina rum med ljudupplevelser för musik, film och tv. Streama via wifi, spela dina tyngsta hits och upptäck hur varje ögonblick förvandlas till intensiva, stämningshöjande ljudupplevelser.

Spela vad du vill med Sonos och gör det till en upplevelse – de populäraste streamingtjänsterna, on-demand-tjänster, webbradio, dina favoritpoddar och ljudböcker eller ditt eget musikbibliotek.

Före 1976 hade högtalarkablar ingen identitet. Det var bara kablar, helt enkelt. Man använde sig av en vanlig elkabel. Men så kom SUPRA…

Supra filosifi är att skapa produkter med “no nonsense design” med högsta tänkbara kvalitet i kablar, kontakter och material med ett utmärkt pris/kvalitetsförhållande.

Updating…
  • No products in the cart.